Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Chaint Corporation
Κίνα Chaint Corporation Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία μεταπώλησής σας. Η άριστη υποστήριξη κατάρτισης και τεχνολογίας με βοηθά πολλή.

—— Budi

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— John

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Φόρουμ ανάπτυξης για τη βιομηχανία τυπωμένων υλών & πακέτων στο δέλτα ποταμών Yangtze

Το φόρουμ ανάπτυξης για τη βιομηχανία τυπωμένων υλών & πακέτων στο δέλτα ποταμών Yangtze οργανώνεται από κοινού από τη συσκευάζοντας Επιτροπή προϊόντων εγγράφου της Co. εκθέσεων ένωσης και καλάμων τεχνολογίας συσκευασίας της Σαγκάη (Σαγκάη), ΕΠΕ και υποστηρίζεται πολύ από Zhejiang Jingxing το έγγραφο Co., ΕΠΕ σε Zhejiang στις 29 Μαρτίου σε 31ο, το 2021. Στο πλαίσιο της θερμής πρόσκλησης από τους χορηγούς, CMO από την εταιρία Chaint (εφεξής αποκαλούμενη «Chaint») Ο κ. Liu Peng και η ομάδα πωλήσεων συμμετέχουν το φόρουμ που συζητά με άλλους επιχειρήσεις, εμπειρογνώμονες κ.λπ. για την πιό πρόσφατα τεχνολογία και το εμπόριο ανάπτυξης αγοράς.

 

Με τις νέες στρατηγικές όπως ο μετασχηματισμός και η βελτίωση βιομηχανίας, η έξυπνη κατασκευή, η βιομηχανία 4,0, το AI (τεχνητή νοημοσύνη) κ.λπ. που βγαίνουν, κονσερβοποιήστε τα εργοστάσια κιβωτίων αντιμετωπίζει το μετασχηματισμό και αναβαθμίζει το ζήτημα. Ο κ. Pan Liang από Chaint κάνει μια ομιλία που παίρνει την ως θέμα, ευφυές υλικό διαχειριζόμενο σύστημα και ΩΣ RS (αυτοματοποιημένο σύστημα αποθήκευσης & ανάκτησης) που γίνεται από Chaint για να βοηθήσει τα εργοστάσια κιβωτίων χαρτοκιβωτίων για το μετασχηματισμό και να αναβαθμίσει στην αυτοματοποίηση και τη νοημοσύνη. Αναλύει την εσωτερική τυπωμένη ύλη & το εμπόριο ανάπτυξης βιομηχανίας πακέτων λεπτομερώς, επιπλέον, παρουσιάζει το ευφυές υλικό διαχειριζόμενο σύστημα και ΩΣ ανεξάρτητο RS που ερευνάται και που αναπτύσσεται από Chaint, καλύπτοντας ολόκληρη τη διαδικασία που αρχίζει από τον υλικό χειρισμό ρόλων βάσεων, την αυτοματοποιημένες αποθήκευση & την ανάκτηση για το ρόλο βάσεων, το σε κυματοειδές πανό υλικό χειρισμό, την αυτοματοποιημένη αποθήκευση & την ανάκτηση για τις σε κυματοειδές πανό, ρομποτικές εφαρμογές, στην αυτόματη φόρτωση φορτηγών, κάθε συνδεδεμένο ο ένας στον άλλο άνευ ραφής, informationization επίτευξης εργασίας ροή, ψηφιοποίηση, ακρίβεια και ευφυής διαχείριση, βελτιώνοντας ιδιαίτερα τη ικανότητα παραγωγής, που μειώνει την εργασία και το τρέχον κόστος.

                             τα τελευταία νέα της εταιρείας για   0                                                                                      

 

Το έγγραφο Jingxing είναι σημαντικοί συνεργάτες ένα για Chaint. Σαν κορυφαία επιχείρηση, όλο πιό πρόσφατο έγγραφο Co. Zhejiang Jingxing επίσκεψης participators, ΕΠΕ και Co. υλικού συσκευασίας Jingxing, ΕΠΕ για την εκμάθηση των καινοτόμων μεθόδων τους και τη γνωριμία να είναι γνωστά τα πιό πρόσφατα προγράμματα.

 

Αυτήν την περίοδο Chaint έχει παράσχει περίπου 50 σύνολα υλικού διαχειριζόμενου συστήματος και ΩΣ RS σε πολλές κύριες επιχειρήσεις κατασκευής στην τυπώνοντας & συσκευάζοντας βιομηχανία όπως APP η ομάδα στην Ινδονησία, ευφυής συσκευάζοντας (Taicang) Co. εννέα δράκων, ΕΠΕ, Co. συσκευασίας Zhejiang Wuyi Zhangshi, ΕΠΕ, συσκευάζοντας Co. Xiangheng (Jiashan), ΕΠΕ, Zhejiang Xiangheng που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ, Hefei Xiangheng που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ, Co. τεχνολογίας συσκευασίας προστασίας του περιβάλλοντος Dongguan Zhimei, ΕΠΕ και ούτω καθεξής. Το Chaint αφιερώνεται στη βοήθεια των εργοστασίων κιβωτίων χαρτοκιβωτίων και την οδήγηση της βιομηχανίας για να μετασχηματίσει και της βελτίωσης στη νοημοσύνη.

Χρόνος μπαρ : 2021-04-19 08:03:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Chaint Corporation

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jasmine Peng

Τηλ.:: +86-731 8290 3956

Φαξ: 86-731-8823-8287

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)